Bike & boat Aitolahti- Mustalahti

 Jes. tämmösiä olenkin odotellut. Bike and boat on aivan mahtava yhdistelmä retkeilyyn. Ja kun ottaa pyöräkärryn pyörän perään saa lapsen tai lapsetkin mukaan. Me lähdettiin tytön kanssa matkaan  Aitolahdesta ,Ensilästä. Poljin siis Sorilasta Ensilään ja sieltä hypättiin laivan kyytiin.







KUVAUS

PYÖRÄ LAIVAAN – BIKE & BOAT
Bike & Boat -risteilyillä voit yhdistää upeasti pyörä- ja laivamatkailun. Laivan kannelle mahtuu 25 polkupyörää, joten ostathan lippusi etukäteen! HUOM: MYÖS POLKUPYÖRÄ TARVITSEE PAIKKALIPUN! (hinta 5 €). Matkalla on mahdollista ostaa laivan buffetista kahvia, pullaa ja kylmiä juomia. Pyörät matkaavat laivassa ns. omalla vastuulla.

LÄHTÖPAIKAT
Laiva kulkee välillä Tampere Mustalahti – Tampere Aitolahti. Lähdöt ovat tasatunnein niin, että laiva lähtee klo 10, 12 ja 14 Mustalahdesta, sekä klo 11, 13 ja 15 Aitolahdesta. Yhdensuuntainen laivamatka kestää n. 50 minuuttia. Tsekkaa aikataulut alta!
Lähtöpaikkojen osoitteet:
Mustalahti: Paasikivenkatu 2, 33230 Tampere
Aitolahti: Ensilä, Kiikkisensola 5, 33680 Tampere

LIPUT
Osta liput etukäteen verkkokaupasta, jotta varmistat paikkasi itsellesi ja pyörällesi laivalla! Lippuja saa myös paikan päältä, mikäli laivassa on tilaa. Maksuvälineenä paikan päällä käy kortti tai käteinen.

https://visitnasijarvi.fi/events/categories%20-%20tapahtumaluokka/bike-boat/

Hypättiin siis pois Mustassalahdessa ja lähdettiin kohti Tallipihan kahvilaa. Otettiin herkkuvohvelit  ja katseltiin eläimiä. Tyttö kävi ratsastamassa ja sen jälkeen otettiin nokka kohti kotia. Päätin pyöräillä uutta pyörätietä rantaa pitkin kohti Lapinniemiä. Sieltä matka jatkui kohti Rauhaniemeä ja sieltä hiekkatietä pitkin Kauppia. Siitä kurvailtiinkin sairaalalle ja sieltä sitten Aitolahteen takaisin. Toki lenkkiin olisi voinut yhdistää käynnin vielä Niihaman majalla. Mutta pyöräkärryn kanssa on kivempi ajella asfalttiteitä pitkin. 




Toki olisimme voineet palata takaisin laivalla Ensilään mutta laiva oli tosi täynnä suuntaan Mustalahti- Aitolahti. Luulen että kaikki eivät edes mahtuneet joten suosittelen ostamaan lipun etukäteen. Aitolahti - Mustalahti suunta oli paljon rauhallisempi.



-M








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikinsaari

Personkolo

Pappilan laavu ja Pitkänniemen vanha hautausmaa